Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Fidesz a gazdasági növekedés pártján áll Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 28.

Image"Reális a veszélye annak, hogy MSZP újabb adókat fog kivetni azért, hogy pótolja az ingatlanadó eltörlésével kieső tételeket. Ezt megakadályozni csak a kormány leváltásával lehet." - jelentette ki Varga Mihály szerdai sajtótájékoztatóján. - "A Fidesz folyamatosan azon a véleményen volt az ingatlanadóról szóló viták során, hogy ne hozzon új adót a kormány." - emlékeztetett Varga Mihály, majd hozzátette: az Alkotmánybíróság is ezt az álláspontot támogatta tegnap meghozott döntésével.

Tovább...
 
Csákváron tart fórumot dr. Cser-Palkovics András Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 28.

ImageA Fidesz Magyar Polgári Szövetség Csákvári Szervezete szeretettel vár minden érdeklődőt ma,1 8 órakor a Csákvári Kórház Kultúrtermében tartott rendezvényére. Az est házigazdája Törő Gábor a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselő jelöltje lesz, vendége pedig dr. Cser-Palkovics András, a FIDESZ-KDNP helyettes szóvivője, Fejér megyei országgyűlési képviselő.

Tovább...
 
Hatan kaptak nyelvvizsgához való hozzájárulást Pusztavámon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 28.

ImageA Pusztavámi Német Kisebbségi Önkormányzat tavaly hat fő részére fizetett ki német nyelvvizsgához való hozzájárulást. - derült ki abból az összegző jelentésből, amely a napokban készült el. - A támogatottak közül négyen általános iskolások, ketten pedig középiskolába járnak.

Tovább...
 
A BKV-tarifaemelés visszavonását kezdeményezi a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 28.

ImageJanuár első heteiben a BKV Zrt. szolgáltatása először a tömeges műszaki hiba miatti járatkimaradások, majd a sztrájk miatt megbízhatatlanná vált, a felszíni tömegközlekedési szolgáltatás lényegében két héten át szünetelt. "Frakciónk a november óta következetesen, minden közgyűlésen képviselt álláspontjának megfelelően a csütörtöki közgyűlési ülésen ismét javasolja és benyújtja a 2010. február 1-jétől érvénybe lépő tarifaemelésről szóló döntés visszavonását, így 2010-re a 2009. évi BKV-tarifaszint megtartását."  

Tovább...
 
Warvasovszky "ál-kivonulása" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageÚgy tűnik, Warvasovszky Tihamér még mindig nem döntötte el, hogy pontosan melyik utat is válassza. Ahogy eddig is láthattuk már a közgyűlési közvetítéseken: soha sem szokott egyértelmű választ adni a hozzá intézett kérdésekre (például, hogy elégedett-e Csapó Csilla alpolgármester munkájával), most pedig egy meglepő nyilatkozatot tett közzé: sem pártlistán, sem egyéni választókerületben nem fog indulni a soron következő országgyűlési választásokon.

Tovább...
 
Büntetőfeljelentést tesz a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 27.

ImageA Fidesz ismételten büntetőfeljelentést tesz ezúttal ismeretlen tettes ellen, amiért a 2006-os országgyűlési választásokat megelőzően a kormány sorozatosan valótlan gazdasági adatokat közölt. "Annak ellenére, hogy a Fidesz 2006 elején több alkalommal is arra kérte a kormányt, hozza nyilvánosságra az államháztartás valós adatait, Veres János megtiltotta, s mindezt a Süddeutsche Zeitungban és később a Nap-keltében is elismerte, arra hivatkozva, azért nem engedte, mert rossz hangulatot keltett volna az országban." - fogalmazott Navracsics Tibor, a Fidesz elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
A magyarországi álláskeresési szokásokról... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageA Workania internetes állásportál az intenzív marketingkommunikációs kampányának nyitónapján hozta nyilvánosságra a magyarországi álláskeresési szokásokat felmérő, országos kutatásának eredményeit, amelyet 2009. októberében végeztek el. Hazánk demográfiai jellegzetességeinek (nem, életkor, iskolai végzettség, lakóhely és régió szerinti) figyelembevételével lefolytatott reprezentatív felmérés teljes mintája ezúttal 1010 személy volt.

Tovább...
 
A Fidesz nem fogja tűrni a gyurcsányi nyugdíjrendszert! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageGyurcsány Ferenc létrehozta a Nyugdíj és Időskor Kerekasztalt, amelyet a Miniszterelnöki Hivatal pénzelt és működtetett. Ez a Kerekasztal a nyugdíjkorhatár 70 évre emeléséről, a nyugdíjak privatizációjáról, egyéni számlás rendszerről, sőt a nyugdíjak értékének 10-20 százalékos csökkenéséről írt a jelentésében. Ezek tehát a Gyurcsány-féle nyugdíj-testület anyagából származó elemek. Mindezt a napokban megerősítette az MSZP-kormány mostani vezetője, Bajnai Gordon, aki azt mondta: "a Kerekasztal jelentése alapul szolgálhat annak, milyen legyen a későbbi magyar nyugdíjrendszer."

Tovább...
 
Még veszélyes a jégtakaró a városi tavakon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageA Vidámparki és a Palotavárosi tavak jégtakarója jelenleg 6-7 cm vastagságú, amely még nem nyújt biztonságot a korcsolyázóknak. - tájékoztatta a Fehérvári Híreket Mészáros Attila, a Városgondnokság szóvivője, aki arra kéri a lakosságot, hogy amíg a jégtakaró nem éri el a megfelelő vastagságot, addig ne menjenek rá a jégre, mert balesetveszélyes. A tavak mellett táblák hívják fel a figyelmet a veszélyre.

 
Nem folytat megyei szintű kampányt a Fidesz-KDNP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageA Fidesz – KDNP jelölő szervezet a 2010. április 11-ére kitűzött országgyűlési választáson megyei szintű kampányt nem folytat, így megyei kampányfőnöke nincs. „Igazodva a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség 2003 óta fennálló országgyűlési választókerületi alapú szervezeti működéséhez, a kampány helyi vezetői az adott választókerületben végzett kampány felelősei.” – nyilatkozta honlapunknak dr. dr. Dorkota Lajos, a Fidesz Fejér Megyei Választmány elnöke.

Tovább...
 
Etikus kampányt akar a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageA Fidesz a tavalyi, az Európai Parlament tagjainak megválasztását megelőző kampány kezdetén kezdeményezte, hogy a pártok székesfehérvári vezetői állapodjanak meg abban, hogy milyen keretek között folytassák a választási küzdelmet. A Fidesz azt kérte, hogy mindenki fogadjon el egy etikai viselkedési minimumot. Ez a tavalyi kezdeményezés eredményesnek bizonyult. Az elmúlt időszakban azonban több olyan fejlemény történt Székesfehérvár közéletében, amelyek arra utalnak, hogy idén tavasszal még inkább szükségesnek látszik a politikai erők törekvése az etikus kampányolásra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18657 - 18667 / 20496